Kommentaar: ons Toyota Tänaku jaoks ikka õige koht? (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Toyota Yaris on juba kahel järjestikusel MM-rallil tee äärde jäänud.
Ott Tänak ja Toyota Yaris on juba kahel järjestikusel MM-rallil tee äärde jäänud. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Sardiinia MM-rallil röövis Ott Tänakult ja Martin Järveojalt esikolmikukoha nende Toyota Yaris, mis ei pidanud vastu sama hästi kui konkurentide tehnika. Kas koos tiimiga peeglisse vaatamisest ja vigadest õppimisest piisab või on probleemi põhjused sügavamal?

Eestlased on teadagi spordisõbrad, kes oma lemmikutelt alati palju ootavad. Kui oled neil suu võiduga kord magusaks teinud, oodatakse sellele lisa. Ja õige kah. Sportlasedki tahavad pakkuda vaid parimaid emotsioone ja keegi ei lähe võistlustulle eesmärgiga jääda teiseks.

Paraku tulevad selles võitude valemis mängu eri muutujad ja tehnikaspordis on neid ilmselt rohkem kui ükskõik millisel muul distsipliinil. Kõik ei ole kinni vaid sportlase soorituses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles