Lietuvos Rytas katkestas Kaunase Žalgirise pika võiduseeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgiris vs Lietuvos Rytas
Kaunase Žalgiris vs Lietuvos Rytas Foto: BC Žalgiris Kaunas facebook

Euroliigas imelist hoogu näidanud ning lõpuks kolmandaks jäänud Kaunase Žalgiris kaotas täna Leedu meistriliiga teises finaalkohtumises Lietuvos Rytasega 73:82, ning tänu sellele on ka finaalseeria seis viigiline 1:1.

Kaunase Žalgiris oli koduliigas püsinud võitude lainel juba 15 mängu järjest, kuid täna tuli tunnistada Vilniuse klubi paremust. Kuigi mäng oli üldiselt väga võrdne, suutsid viimasel veeradajal olla Lietuvos Rytase mehed paremad, ning seisme punktiga võidetud viimane veerandaeg tõi ka mänguvõidu.

Mängu parim oli Lietuvos Rytase keskmängija Loukas Mavrokefalidis, kes sai oma arvele 24 punkti ning kogus viis lauapalli. Austaallane Ben Madgen viskas Vilniuse klubi kasuks 18 punkti ja kogus kolm lauapalli. Žalgirise poolelt näitasid head mängu ameeriklane Brandon Davies ning leedulane Edgaras Ulanovas, kes viskasid vastavalt 17 ning 15 punkti.

Järgmine finaalseeria kohtumine leiab aset sellel neljapäeval, kui kohtutakse Kaunase Žalgirise koduväljakul. Finaalseeria kestab Leedu meistrivõistlustel nelja võiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles