Isegi Messi tiimikaaslane ei tea, kuidas argentiinlast peatada

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Horvaatiaga MM-il mängiv Barcelona poolkaitsja Ivan Rakitic tõdes, et mitte keegi ei tea, kuidas Lionel Messit pidurdada ning argentiinlase mängu tuleb lihtsalt nautida. Horvaat rääkis ka, mida ta arvab endise tiimikaaslase Neymari võimalikust suundumisest Real Madridi.

Messi ja Rakitic lähevad omavahel vastamisi D-grupi teises mänguvoorus, kui laupäeval, 16. juunil kohtutakse Kaliningradis kell 21. “Mitte keegi pole suutnud leida toimivat valemit, kuidas Lionel Messit peatada. Ei mina ega me peatreener Zlatko Dalic tea seda vastust. Ainus, mida me teha saame, on Messi mängu nautida. Teame, et tuleb raske kohtumine, ent Nigeeria ja Islandki kerged pole. Mõistame, et on eriline sündmus mängida Messi vastu, kuid temagi teab, et me anname tema vastu endast parima,” vahendas MARCA Rakitici sõnu.

Kolm valusat finaalikaotust on Messil seljataga ning on tõenäoline, et tegemist on Barcelona talismani viimase MM-iga. “Ta kindlasti väärib seda tiitlit. Kuid jalgpall pole tennis, kus saab öelda, et Messi peab üksi selle tiitli võitma. Ta väärib seda, kuid turniiril on peale Argentina veel 31 tiimi, kellel on samasugune unistus. Kui Messi võidaks, siis me kõik oleks ta pärast väga rõõmsad. Kuigi see ei muuda tema tähtsust või mõju jalgpallile. Kui oled maailma parim, siis oled seda ka üksi – üks MM-tiitel ei muuda seda, mida Messi tähendab jalgpallile,” ütles horvaat.

Hispaania või Brasiilia? “Pole kahtlustki, et Hispaania on üks favoriitidest. Loodan, et tuleb võitlusrohke MM ja mängud on intensiivsed. Hispaanlased on teistest sammukese ees ning on jätkuvalt tugevaim koondis maailmas. Brasiilial on tugev tiim ning on uskumatu, et nad muutuvad aina tugevamaks. Kuigi Neymaril pole väga palju mängupraktikat, siis kindlasti muudab ta Brasiilia üheks tiitlinõudlejaks.

Loodan, et ta on esimestel mängudel tippvormis,” rääkis Rakitic tiimikaaslasest.

“Ma loodan, et Modric pole palunud Neymari Real Madridi meelitada. Minu silmis peaks igaüks järgima enda teed ja tegema ise valikuid. Tean, et ta on Pariisis väga õnnelik, kuid ta oli ka Barcelonas õnnelik ja siiski ta lahkus. Kui saaksin valida, siis ta võiks jääda Pariisi,” pelgas poolkaitsja oma endise tiimikaaslase võimalikku tulekut rivaalklubisse.”

Rohkem jalkauudiseid leiad jalgpall24.ee

Copy
Tagasi üles