Video: Ronaldo näitas oma heldemat poolt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Adam Davy / PA Wire/PA Images

Portugali jalgpallikoondise kapten tegi enne neljapäeval algavat MM-finaalturniiri komplimendi Egiptuse ründajale Mohamed Salahile.

«Paljud inimesed räägivad Ronaldo ja Messi lahingust, aga ka teistel on võimalik sellesse võitlusesse sekkuda. Näiteks üks neist on egiptlane,» viitas Ronaldo Salahile.

Ronaldo sõnul on Salah teinud imelise hooaja ning ta loodab, et Liverpooli ründaja on ka MM-finaalturniiril mänguvormis. Mäletatavasti sai Salah Madridi Reali ja Liverpooli vahelises Meistrite liiga finaalmängus vigastada ning just Ronaldo oli üks esimesi, kes Salahi lohutama läks.

«Loodan, et Kiievis saadud vigastus ei hoia teda platsilt eemal,» sõnas Ronaldo.

Lisaks ilusatele sõnadele on Ronaldo viimastel päevadel paistnud silma ka ilusate tegudega. Nimelt tegi ta õnnelikuks ühe väikese poisi päeva, kui tuli lahkumisvalmis olnud bussist teda tervitama.

Nii Portugal kui Egiptus avavad MM-finaalturniiri reedel. Portugal kohtub B-alagrupis kell 21 Hispaaniaga, Egiptus A-alagrupis kell 15.00 Uruguayga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles