MMi avamängu vilistab kogenud argentiinlane

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nestor Pitana
Nestor Pitana Foto: FRANCK FIFE / AFP

Täna selgusid kohtunikud, kes mõistavad õigust MMi avamängus Venemaa ning Saudi-Araabia vahel. Peakohtunikuna astub esimeses mängus platsile kogenud argentiinlane Nestor Pitana.

Pitana asub neljapäeval, 12. juunil, Luzhniki staadionil Moskvas vilistama MMi avakohtumist, ning teda abistavad Juan Pablo Bellati ja Hernan Maidana, neljandaks kohtunikuks on brasiillane Sandri Ricci.

Pitana on Argentiina kõige suuremate kogemustega kohtunik, kes vilistas kohtumisi ka eelmistel maailmameistrivõistlustel 2014. aastal Brasiilias. Seal mõistis ta õigust kolmes alagrupimängus ning ka veerandfinaalis Prantsusmaa ja Saksamaa vahel.

Esmakordselt MMi ajaloos on mänguks määratud ka videokohtunikud, kelleks on itaallane Massimiliano Irrati, ning teda abistavad Mauro Vigliano Argentiinast, Carlos Astroza Tšiilist ning itaallane Daniele Orsato.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles