Video: Henri Hanson aitas imelise käärlöögiga Paide Linnameeskonna võiduni

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kohtusid Premium liiga 18. voorus omavahel Paide Linnameeskond ja Tallinna Kalev. Võitluslik mäng lõppes Paide 2:0 võiduga. Esimese värava puhul oli tegu Paide mängumehe Henri Hansoni puhta osavusega. 

Neljandal mänguminutil oli Paidel võimalik vasakult äärelt karistuslöögist pall Kalevi karistusalasse toimetada. Kuigi esmalt antud karistuslöök jäi veidike nõrgaks, õnnestus Paide mängija Samson Onomigho Iyedel siiski peaga palli pikendada. Õhku rippuma jäänud palli suutis ülima meisterlikkusega väravasse toimetada Henri Hanson, kes sooritas perfektse käärlöögi. 

Hanson viis Paide mängu 1:0 juhtima täiesti imelisest löögist, mis meenutas Gareth Bale'i poolt Meistrite liiga finaalis löödud väravat. Hanson ise maandus aga halvasti kaela peale, ning selle asemel, et imelist väravat tähistada, tuli hoopis meeskonna arstidel Paide mängumees üle vaadata. Siiski suutis Hanson pärast kaelale haiget tegemist mängu jätkata. 

Teise poolaja lõpus tegi viimases lootuses oma karistusalas vea Kalevi mängija Alger Džumadil, kes ka tehtud vea eest punase kaardi teenis. 11-meetri karistuslöögi realiseeris Hansoni väravale söödu andnud Iyede ja nii sai Paide meeskond Kalevi vastu tähtsa 2:0 võidu. 

Premium liigas on nüüd Paide Linnameeskond 20 punktiga kuues, Tallinna Kalev hoiab tabelis nende seljataga 14 punktiga seitsmendat kohta. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles