Flora kasutas Levadia libastumise ära ja läheb suvepausile teisena

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Vihmann.
Madis Vihmann. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinna Flora alistas jalgpalli Eesti meistriliiga 18. voorus võõral väljakul Tartu Tammeka 3:0 ja möödus liigatabelis Tallinna Levadiast, kes eile üllatuslikult kaotas punkte Kuressaare vastu.

Flora asus mängu juhtima juba 12. minutil, kui sihile jõudis keskväljamaestro Zakaria Beglarišvili. Valitsev meister otsustas mängu saatuse avapoolajal, sest keskkaitsja Madis Vihmann suurendas Flora eduseisu kaheväravaliseks 28. minutil ja vormistas lõppseisu 11 minutit hiljem.

Tammeka lõpetas mängu kümnekesi, sest Kevin Anderson teenis kümmekond minutit enne lõpuvilet teise kollase kaardi.

«Täna õnnestus kaks väravat lüüa, aga veelgi rohkem on rõõm, et suutsime taga null hoida. Seda pole ammu juhtunud. Suurepärane tulemus!» sõnas kaks väravat löönud Vihmann pärast mängu ETV-le.

Tegu oli viimase mänguga enne suvepausi, sest maailmameistrivõistluste ajal Eesti meistriliiga mänge ei peeta. Puhkama läheb liidrina Nõmme Kalju, kellel kirjas 44 punkti. Flora jääb maha kahe ja Levadia kolme silmaga.

Jalgpalli Eesti meistriliiga seis 18. vooru järel:

  1. Nõmme Kalju 44 punkti
  2. Tallinna Flora 42
  3. Tallinna Levadia 41
  4. Narva Trans 35
  5. Tartu Tammeka 22
  6. Paide Linnameeskond 20
  7. Tallinna Kalev 14 (väravate vahe 24:33)
  8. Kuressaare 14 (18:56)
  9.  Viljandi Tulevik 14 (11:57
  10. Pärnu Vaprus 7
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles