Võrkpallikoondise peatreener pakkus fännidele põneva kihlveo

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise juhendaja Gheorghe Crețu.
Eesti koondise juhendaja Gheorghe Crețu. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eesti meeste võrkpallikoondis alistas Tšehhis Euroopa Kuldliiga poolfinaalis Portugali 3:0 ja kindlustas koha kontinentaalsele Challenger Cupile, kus heitlevad kuus meeskonda ühe koha eest Rahvuste liigasse.

Eesti koondise juhendaja Gheorghe Crețu tänas Tšehhi kohalesõitnud fänne ja avaldas lootust, et ka Portugali, kus Challenger Cup peetakse, tullakse meeskonda toetama, kirjutab Volley.ee.

«Ma pakun kihlveo, kui Portugali tuleb vähemalt 100 Eesti fänni, siis teen Tallinna Raekoja platsil midagi pöörast! Olen seda korra Itaalias ühe meeskonnaga teinud ja ilmusingi lõpuks jõuluvana kostüümis linna keskväljakule! Sest fännid tulid saali nagu lubatud. Ütlen teile homme, mis see tegu olema saab,» ütles ta.

Tõsisemalt jätkates ütles peatreener, et tahab ka finaalis samasugust tegutsemist näha. «See võit on kogu meeskonna oma ja mitme aasta töö vili, ka nende mängijate, kes täna meiega siin ei ole. Avageimis oli vastuvõtul veidi ebakindlust, aga teadsime, et kui saame oma bloki-kaitse korda ja ei anna neile niisama punkte, on kõik hästi. Täna kindlustasime koha Challenger Cupil ja homme mängime turniiri võidule ning auhinnarahale ning tuleme platsile sama motiveeritult,» lisas juhendaja. 

Eesti võrkpallikoondis kohtub neljapäeval kell 20 algavas Euroopa Kuldliiga finaalmängus korraldajamaa Tšehhiga, kes alistas 3:0 (25:22, 27:25, 25:20) Türgi. Kohtumist näeb Kanal 12 ja Postimehe otsepildi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles