Egiptuse peatreener: Salah mängib homme Uruguay vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah Egiptuse jalgpallikoondise treeningul.
Mohamed Salah Egiptuse jalgpallikoondise treeningul. Foto: Damir Sagolj / REUTERS

Meistrite liiga finaalis õlavigastuse saanud Egiptuse jalgpallikoondise tähtründaja Mohamed Salah mängib väga suure tõenäosusega homme Urugay vastu.

Koondise peatreener Hector Cuper sõnas päev enne Egitpuse avamängu ajakirjanikele, et Salah on lahinguks sada protsenti valmis. «Salahil läheb väga hästi – ta on vigastusest väga kiiresti taastunud,» rääkis Cuper. «Eks ole näha, kuidas läheb täna, aga praegu saan kinnitada, et Salah mängib homme,» lisas juhendaja.

25-aastane Salah treenib peatreeneri sõnul kolm korda päevas. «Ta treenib koos arstidega ja mõnikord üksinda konkreetsete harjutuste järgi. Me tahame, et ta tunneks end mugavalt,» sõnas Cuper.

Egiptuse ja Uruguay kõrval kuuluvad A-alagruppi veel korraldajamaa Venemaa ja Saudi Araabia, kes täna finaalturniiri avamängu peavad. Salah rääkis eelmisel nädalal, et koondise peamine eesmärk on alagrupist edasi jõuda ja võimaluse korral midagi erakordset saavutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles