Ragnar Klavan pole ainus eestlane, kelle meeskonnakaaslased MMil mängivad

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Egiptuse jalgpallikoondise tähtmängija Mohamed Salah Liverpooli treeningul.
Ragnar Klavan ja Egiptuse jalgpallikoondise tähtmängija Mohamed Salah Liverpooli treeningul. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Äsja alanud jalgpalli maailmameistrivõistlustel osaleb enam kui 700 mängijat, kes esindavad 32 erinevat koondist. Kes neist mängijatest mängivad klubijalgpalli samas meeskonnas mõne Eesti koondislasega?

Ragnar Klavani meeskonnakaaslastest Liverpoolist mängivad MM-finaalturniiril Mohamed Salah (Egiptus), Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold (mõlemad Inglismaa), Roberto Firmino (Brasiilia), Dejan Lovren (Horvaatia), Sadio Mane (Senegal), Simon Mignolet (Belgia) ja Marko Grujic (Serbia), kes lõppenud hooaja viimased kuud viibis laenulepingu alusel Cardiff City meeskonnas. 

Kes on aga see eestlane, kes saab Klavani kõrval rääkida, et tema meeskonnakaaslane mängib suurel spordipeol? – Enar Jäägeri meeskonnakaaslane Samuel Fridjonsson Oslo Valerengast esindab finaalturniiril Islandi rahvuskoondist.

Märkimist väärivad veel Ats Purje ja Mattias Käit, kes kuuluvad vastavalt Kuopio Pallosuera ja Fulhami hingekirja. Nimelt mängis eelmisel hooajal Kuopio meeskonnas laenulepingu alusel egiptlane Abdallah Said ja Fulhamis serblane Aleksandar Mitrovic. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles