Ogier meeskonnavahetusest: vajan väga veenvat pakkumist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Andre Lavadinho/imago/PanoramiC/Scanpix

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier andis intervjuus väljaandele Autosport mõista, et jätkab M-Spordi meeskonnas ka järgmisel hooajal või lõpetab sportlaskarjääri.

«Ma olen õnnelik seal, kus ma praegu olen. Seda olen ma alati öelnud,» rääkis Ogier, kelle leping M-Spordiga lõppeb käimasoleva hooaja järel. «M-Spordis läheb kõik selles suunas, nagu ma olen soovinud. Kui ma peaksin meeskonda vahetama, on vaja väga veenvat pakkumist, sest olen M-Spordis õnnelik,» lisas prantslane.

Ogier andis rallimaailmale tormihoiatuse, et praegune hooaeg võib tema karjääris hoopis viimaseks jääda. Samasugust juttu rääkis prantslane ka enne eelmise hooaja lõppu. «Kes teab, kas ma olen siin ka järgmisel aastal? Olen mõnikord maininud, et karjääri lõpetamine on üks võimalus,» jättis Ogier küsimärgi õhku.

Malcolm Wilson sõnas, et teised meeskonnad on Ogier’ palkamisest huvitatud ja nad teavad sellest, kuid M-Spordi pealik teeb kõik endast oleneva, et meister jätkaks tema meeskonnas. «Kui me anname talle seda, mida ta soovib, siis ma ei näe põhjust, miks ta peaks lahkuma,» kommenteeris Wilson.

Järgmiseks hooajaks on rallisõitjatest leping olemas vaid eestlasel Ott Tänakul Toyotaga ja norralasel Andreas Mikkelsenil Hyundaiga. Britt Kris Meeke’i vallandamine Citroenist tekitab sõitjateturul aga ilmselt rohkesti segadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles