Hispaania patuoinas David de Gea: et olla edukas, peab õppima ebaõnnestuma

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise kapten Sergio Ramos lohutas pärast mängu David de Gead.
Hispaania jalgpallikoondise kapten Sergio Ramos lohutas pärast mängu David de Gead. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Hispaania jalgpallikoondis alustas MM-finaalturniiri 3:3 viigiga Portugali vastu, kuid meeskonna poolehoidjad räägivad: mis oleks olnud, kui…

… väravavaht David de Gea poleks Cristiano Ronaldo 2:1 juhtväravat sisse puterdanud. Seda ei saa enam kunagi teada, aga puurilukk ise jäi pärast mängu rahulikuks ja tunnistas oma prohmakat. «Selleks, et olla edukas, peab õppima ebaõnnestuma,» kirjutas hispaanlane pärast mängu tabavalt sotsiaalmeedias.

«Ma olin meeskonna reaktsiooniga rahul. Ma arvan, et me väärisime enamat. Jalgpall on mäng, kus sellised asju võib juhtuda. See oli minu eksimus,» rääkis Hispaania patuoinas de Gea ajakirjanikele.

De Gea, kes igapäevaleiba teenib Inglismaal Manchester Unitedis, eksimuse teemal võttis sõna Unitedi peatreener Jose Mourinho. «Mulle teeb haiget, kui ma ütlen, et minu poiss eksis halvasti. Seda eksimust ei tee Unitedi aasta parim mängija klubi eest mängides. Aga juhtub ka parimatel,» sõnas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles