Galerii: kõigil katsetel parimat aega näidanud Gross võitis kindlalt Viru ralli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru rallil polnud vastast Georg Grossile ja Raigo Mõlderile, kes olid kiireimad kõigil üheksal kiiruskatsel ning edestasid lõpuks Valeri Gorbani ja Sergei Larensit enam kui poole minutiga.

Ford Fiesta WRC-l sõitnud Grossi ja MINI Cooper WRC rooli keeranud Gorbani jäi lõpuks lahutama 36,7 sekundit. Kolmanda koha saanud Ranno Bundsen ja Robert Loštšenikov Mitsubishi Lancer Evo VII-l kaotasid võitjale juba 2.21,9. Järgnesid Roland Murakas (Ford Fiesta, +2.49,8), Allan Popov (Mitsubishi Lancer, +3.35,3) ja Egon Kaur (Ford Fiesta, +3.56,6).

«Üliraske ralli oli, kuid tahan korraldajatele öelda suured tänusõnad, sest katsed olid väga hästi valitud. Tänud ka meie meeskonnale, kes tegi väga head tööd ning hea oli taas koduteedel sõita. Peale viimast hooldusala oli meil juba piisav edu ning enam suuri riske võtma ei pidanud,» võttis koduteedel karjääri neljanda rallivõidu saavutanud Gross koduse võistluse kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles