Järelvaadatav: vehklemise Euroopa meistriks krooniti Venemaa, Eesti koondisele kuues koht

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlastele juba neli medalit toonud vehklemise EM Novi Sadis jätkub täna meeste epeevehklemise võistkonnavõistlusega, kus võistlustules oli ka Eesti meeskond. Eesti meeskond kaotas veerandfinaalis Prantsusmaale ning pidid leppima kuuenda kohaga. 

Kaheksandikfinaalis alistas Eesti 45:41 kaheksandikfinaalis Saksamaa ning läks veerandfinaalis vastamisi maailma edetabelijuhi Prantsusmaaga. Prantslased võtsid kindla võidu 45:29 võidu ning Eesti jätkas võitlust kohtadele 5.-8. Ungarit suudeti võita 33:26 kuid Ukrainale kaotati 33:45, mis tähendas, et Eesti meeskonnale kuulub EMilt kuues koht.

Finaalis vehklesid omavahel Venemaa ja Prantsusmaa koondised, võitjana väljusid finaalist venelased, kes võitsid prantslasi 45:34.  

ENNE VÕISTLUST:

Võistlustules on 20 meeskonda, kellest Eestil on üheksas asetus. 2015. aastal võideti EMil võistkondlik hõbemedal, möödunud aastal Thbilisis peetud EMil lepiti 12. kohaga. 

Paar päeva tagasi karjääri kaheksanda tiitlivõistluste medali võitnud Novosjolov tänasel võistlusel tervisele viidates kaasa ei tee. 

Eesti alustab vehklemist kell 11.20, kohtudes avaringis ehk kaheksandikfinaalis Saksamaaga, kellel on kaheksas asetus. 

Postimees näitab otsepilti poolfinaalidest ja finaalidest, mis algavad Eesti aja järgi kell 18.55.

Kogu ülekanne järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles