Penaltil eksinud Messi valutab südant

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: Xu Zijian / imago/Xinhua

Argentina jalgpallikoondise kapten Lionel Messi valutab südant, sest eksis 1:1 viigiga lõppenud alagrupi avamängus Islandi vastu penaltiga.

«Muidugi on mul valus, sest eksisin penaltil. Oleksin ma skoorinud, oleksid nemad oma mängu rohkem avanud ning meil oleks enam sööduvariante tekkinud. Mõru maik on suus, sest me ei saanud kolme punkti, mida väärinuks. Alustada turniiri võiduga on tähtis, kuid nüüd on meil aeg mõelda Horvaatia peale,» sõnas Messi.

Argentina kapteni sõnul ei tahtnud Island nende vastu jalgpalli mängida, kuid samal ajal tunnustas ta Islandit hea kaitse eest.

Argentina koondise peatreeneri Jorge Sampaoli sõnul on raske Islandi mängu põhjal Messit sooritust hinnata. «See oli tema jaoks väga ebamugav mäng. Island mängis väga kaitsvalt, blokeeris kogu vaba ruumi. Me andsime endast kõik, kuid ei suutnud võita,» sõnas Sampaoli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles