Lõuna-Korea treenerid vedasid rootslastest skaute ninapidi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Korea koondis treeningul.
Lõuna-Korea koondis treeningul. Foto: JOHANNES EISELE / AFP

Rootsi koondis kohtub homme, 18. juunil, oma MMi esimeses kohtumises Lõuna-Koreaga. Rootsi koondise treenerid üritasid salaja Lõuna-Korea koondist jälgida, kuid Korea treenerid kavaldasid rootslastest skaudid üle.

Nimelt viibis Lõuna-Korea koondis enne MMi treeninglaagris Austrias, kuhu oli Rootsi poolt salainfot koguma saadetud üks koondise treeneritest. Alguses üritas rootslasest luuraja saada staadionile sisse kuid isegi see ei aidanud, et rootslane üritas mängida tavalist turisti.

Siiski õnnestus rootslasel treeninguid jälgida tänu kõrgtasemelisele teleskoobile ning kaamerale. Nimelt võttis Rootsi skaut ette pika reisi mägedesse, kust ühest majast oli tänu varustusele võimalik suurepäraselt treeningut jälgida, vahendab ESPN.

Nüüd tuli välja, et Lõuna-Korea treenerid olid selleks valmis, et rootslased võivad neid jälgida. Korea treenerid otsustasid oma mängijatele antud särgid ära vahetada, et kõikidel mängijatel oleksid reaalsusest erinevad särginumbrid.

«Me vahetasime kõikide mängijate särgid ära, et meie vastased ei saaks kõigest aimu ja selleks, et neid segadusse ajada. Välismaalastel on väga keeruline teha vahet Aasia inimestel, ning see oli meie põhiline mõte, kui me särke vahetasime,» rääkis Lõuna-Korea treener Shin Tae-yong.

Nii ei olegi teada, kui palju kasulikku infot Rootsi treenerid omale said. Mõlemad meeskonnad nõustusid sellega, et enne selliseid turniire on küllalti arusaadav, et vastaseid jälgitakse ning üritatakse salainfot koguda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles