Aron tõusis taas EM-sarja liidriks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Aron
Paul Aron Foto: Erakogu

Saksamaal toimunud kardispordi Euroopa meistrivõistluste kolmandal etapil saavutas OK Junior klassis esikoha Paul Aron, kes tänu etapivõidule tõusis uuesti punktitabeli liidriks.

Ampfingi kardirajal toimunud etapi kvalifikatsioonis sõitis Paul Aron välja parima ringiaja ja läks laupäeval toimunud eelsõitudele vastu soosikuna. Rajaolude tõttu aega kaotanud eestlane suutis kaks viimast eelsõitu ka võita ning sai finaaliks kolmanda stardikoha. Teisel ringil tõusis ta liidriks ning enam positsiooni käest ei lasknud. 

«Paul näitas nädalavahetusel tõeliselt küpset sõitu,» kommenteeris noorema venna võistlust raja ääres jälginud Ralf Aron. «Laupäeva hommikuks oli rada ligi sekundi võrra aeglasem ja Pauli auto polnud selleks kõige sobivamas seades. Aga tiim tegi fantastiliselt head tööd ja viimasteks eelsõitudeks oli auto taas konkurentsivõimeline. Paul ise suutis end samuti uuesti koguda ja kuigi ta juhtis finaali alates teisest ringist, oli sõit hästi pingeline ja tasavägine.»

Kolme etapi järel on Paul Aronil nüüd koos 69 punkti, lähimad konkurendid jäävad temast enne augustis toimuvat viimast etappi maha 17 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles