Novak Djokovic teeks Wimbledoni finaali nimel suure ohverduse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic jalgpalli mängimas
Novak Djokovic jalgpalli mängimas Foto: Antonio Scorza / AFP

Serbia tennisist Novak Djokovic (ATP 22.) on suur jalgpallisõber, kes jättis eile Wimbledoni tenniseturniiriks valmistudes Serbia võidumängu vaatamise nimel ka ühe treeningu vahele. Ent ühel hetkel peab ta jalgpalli siiski ohverdama – Wimbledoni finaal ning jalgpalli MM-finaal toimuvad 15. juulil peaaegu ühel ajal.

Kuigi kolmel korral Wimbledoni turniiri võitnud Djokovici finaali jõudmise tõenäosus on pigem väike – serblane on ravinud vigastusi ning langes ka Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel veerandfinaalis konkurentsist – võtaks ta sellise kingituse rõõmuga vastu.

«Mul on olnud Wimbledonis õnne kolm korda võita ning seal hästi mängida. Kui selline asi juhtub (jalgpalli MM-finaal on Wimbledoni finaaliga samal ajal), siis oleksin väga rõõmus, kui pean MMi finaali vahele jätma!» sõnas Djokovic AFP vahendusel.

Djokovici sõnul Serbia 1:0 kohtumine Costa Ricaga närvesööv. «Viimase veerandtunni jooksul pidin ma pükse vahetama,» naeris ta. «See oli parim viis MM-finaalturniiri alustamiseks. Ka teised tennisistid vaatasid seda mängu koos minuga!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles