Pärnu Võrkpalliklubi kapten siirdub Saaremaa Võrkpalliklubisse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Palmar
Harri Palmar Foto: Irina Mägi

Saaremaa Võrkpalliklubi on löönud uueks hooajaks käed kolmanda temporündajaga, kelleks on siiani Pärnu Võrkpalliklubi särgis mänginud Harri Palmar.

Viimased neli hooaega on Palmar veetnud Pärnu võrkpalliklubis, kus tema kanda oli ka meeskonnna kapteni roll. «Tundus, et on õige aeg edasi liikuda ja Saaremaa Võrkpalliklubi tundus selleks parim variant. Saaremaa klubi on küll veel väga noor, kuid juba eelmisel aastal oli näha, et seal tehakse asja professionaalselt ja kõrgete sihtidega. See läheb minu mõtetega hästi kokku,» kommenteeris Palmar klubivahetust.

Palmari Saaremaale suundumine polnud täiesti juhuslik - nimelt on endine Pärnu meeskonna kapten pooleldi saarlane. Tema ema on sündinud ja üles kasvanud Kuressaares. Lisaks elab saaremaal veel Palmari vanaema ja palju teisigi sugulasi.

Lisaks kolme tiitli kaitsmisele asub uuel hooajal Saaremaa võrkpalliklubi mängima ka Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas, mis kannab nime CEV Challenge Cup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles