Ebaõnnestunud Ronaldo büst Madeira lennujaamas vahetati välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremal pool vana kuju Ronaldost, vasakul pool uus kuju, mida nüüd Madeira lennujaamas näga võib.
Paremal pool vana kuju Ronaldost, vasakul pool uus kuju, mida nüüd Madeira lennujaamas näga võib. Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Eelmisel kevadel avati Madeira lennujaamas Ronaldo büst, kuid suurem osa inimesi leidis, et kuju pole üldse Ronaldo nägu. Nüüd lõpuks asendati ebaõnnestunud kuju uue ja paremaga.

Algse büsti autor Emanuel Santos ütles eelmisel aastal, et kuju on lihtsalt "maitse asi", ning ei mõistnud inimeste kriitikat. Siiski soovis Ronaldo perekond, et antud skulptuur lennujaamast välja vahetataks. Lõpuks otsustatigi kuju välja vahetada, ning vahetus leidis aset samal päeval, kui Ronaldo MM finaalturniiril esimeses kohtumises Hispaania vastu kübaratriki lõi.

Samas ei ole muutus veel kõiki probleeme lahendanud. Nimelt on osad inimesed teinud avalduse, et tuua tagasi vana kuju. «Antud büst on rohkem nagu meie saare atraktsioon. Me ei saa leppida sellega, et see vahetatakse välja,» vahendab BBC avalduse sisu.

Kuigi Santose esimene teos langes kriitika alla, tegi ta ka teise büsti Ronaldost, et panna tema üle nalja tegevad inimesed vaikima. Üldiselt on kõik inimesed internetis tema teist teost pigem kiitnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles