Värske Euroopa meister: mulle ei ole see veel kohale jõudnud!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa meistrivõistluste poodium.
Euroopa meistrivõistluste poodium. Foto: FIE

Serbias toimuvatel vehklemise Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali võitnud Katrina Lehis sõnas, et EM-tiitli tõi talle parem keskendumine matšide lõppfaasides.

«Mulle ei ole see veel kohale jõudnud,» ütles Lehis, kes vastas Postimehe kõnele dopingukontrollide ees kohustusi täites ega saanud seetõttu kuigi pikalt vestelda. «Suutsin end matši lõpuhetkedel vastastest paremini fokuseerida,» tõi ta välja oma triumfi peamise teguri.

Teatavasti teenis 23-aastane Lehis endale pääsme EMile üksnes tänu vehklemisliidu juhatuse otsusele, mis jättis individuaalturniirilt eemale neljapäevases naiskonnavõistluses Eesti ankrunaise rolli täitva 37-aastase Irina Embrichi. Samal ajal oli selge, et neljapäeval esindavad naiskonnavõistlusel Eestit Embrich, Kuusk, Beljajeva ning individuaalturniiril kaheksandikfinaaliga piirdunud Erika Kirpu. Värske Euroopa meister saabub aga juba homme koju.

«See oli mulle teada ja olin sellega arvestanud, seega ei saa ma öelda, et oleksin pettunud. Paraku on praegu koondises keerulised ajad,» lausus Lehis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles