Inglismaa võidule vedanud Kane: me oleksime pidanud mitu penaltit saama

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane
Harry Kane Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP

Inglismaa alistas täna MMil Tuneesia 2:1 tänu meeskonna kapteni Harry Kane kahele väravale, kusjuures võiduvärav sündis mängu esimesel lisaminutil.

Mäng algas tempokalt ning Inglased suutsid sihile jõuda juba 11 minutil, kui Harry Kane peale nurgalöögi järgset segadust palli mõne meetri pealt Tuneesia väravasse lõi. Tuneeslased vastasid 35. minutil penaltist löödud väravaga. Ka teine inglaste poolt löödud värav sündis nurgalöögi järgselt, kui Kane peaga palli ülimalt osavalt ette posti suunas.

«See on imeline, ma olen meeskonna üle nii uhke. Mäng oli väga raske, me mängisime hästi ja oleksime pidanud rohkem väravaid lööma. Õnneks suutsime lõpuni pingutada. See on MM – sa peadki viimase sekundini endast kõik andma. Ma värisen siiani üle keha peale võiduvärava löömist,» vahendab BBC Kane'i sõnu.

«Me oleksime pidanud saama mitu penaltit, eriti kui sa võrdled meile tehtud vigu nendele antud penalti olukorraga. Mitmes nurgalöögi olukorras nad üritasid meid kinni hoida. Võib–olla oli see veidike õiglane, et ma peale neid olukordi suutsin siiski lõpus nurgalöögist värava lüüa. Aga see on jalgpall, kohtunik otustas täna nii,» rääkis Kane, vihjates sellele, et tema vastu tehti mitu korda kastis päris selge viga.

«Lõppude lõpuks olen ma uhke, me nägime treeningul palju vaeva ja see tasus ära,» lausus Kane õhtu kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles