Blogi ja galerii: kolmandal minutil punase kaardi saanud Kolumbia kaotas Jaapanile

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saranski staadionil peetud jalgpalli maailmameistrivõistluste H-alagrupi avamängus kaotas sisuliselt terve kohtumise arvulises vähemuses mänginud Kolumbia 1:2 Jaapanile.

Mäng algas Kolumbia jaoks šokiga, kui Lõuna-Ameerika koondise poolkaitsja Carlos Sanchez tõrjus kohtumise kolmandal minutil karistusalas käega Jaapani kindla värava ja teenis punase kaardi. Sellele järgnenud Jaapani penalti realiseeris kuuendal minutil Shinji Kagawa. Kolumbialased asusid pöörase survega viigiväravat jahtima ja sihile jõuti 39. minutil, kui Juan Quintero lõi Jaapani müüri alt karistuslöögi väravasse.

Teisel poolajal vähemuses mänginud Kolumbia jõud rauges ja hoopis Aasia meeskond jahtis võiduväravat. Kui kolumbialased vahetasid väljakule oma tähtmängijad James Rodriguezi (alustas mängu vigastuse tõttu vahetuspingilt) ja Carlos Bacca, siis jaapanlased olid need, kes väravani jõudsid. Yuya Osako kerkis 79. minutil nurgalöögi olukorras kõige kõrgemale ja suunas mänguvahendi peaga posti põrkest Kolumbia väravasse.

Tagasi üles