Barcelona ei ole rahul Pique seosega luhtunud ülemineku osas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann ja Gerard Pique
Antoine Griezmann ja Gerard Pique Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Täna hommikul selgus, et Antoine Griezmann jätkab oma karjääri Madridi Atletico klubis. Samuti prantslase allkirja jahtinud Barcelona meeskond on aga häiritud faktist, et nende klubi kaitsja Gerard Pique on seotud videoklipiga, kus Griezmanni Atleticos jätkamine välja öeldi.

Barcelona lootis Griezmanni oma ridadesse meelitada, kuid siiski otsustas prantslane jätkata Atleticos. Kuna aga Griezmanni üleminek oli küllaltki tõenäoline, otsustati kohalikku televisiooni toota sellest olukorrast dokumentaalfilm nimega La Decision, mis tähendab tõlkes otsust.

Barcelona kaitsemängija Gerard Pique on toimuvasse segatud aga seetõttu, et filmi tootis Pique'le kuuluv ettevõte. Barcelona mängumees tegi Twitterisse ka postituse, kus kirjutas, et vaataks filmi huviga ja popkorni süües. Sarnase postituse tegi ka teine Barcelona mängija Samuel Umititi.

Barcelona asepresident Jordi Mestre lausus BBC-le, et mõlema mängijaga on klubi sellel teemal rääkinud: «President rääkis Piquega ning ütles talle, et sellise asjaga seotus on tekitanud üllatust ja pahameelt nii klubis kui ka klubi poolehoidjate hulgas.»

Pique ise lausus, et ta on üllatunud sellise kriitika üle, mida ta selle filmi pärast saanud on. «Ma rääkisin Griezmanniga, ta ütles mulle, et on võimalik et ta liitub Barcelonaga. Ütlesin talle, et me tahame seda filmida, see oleks väga hea materjal inimestele, et näha, kuidas sellised otsused sünnivad. Pärast seda pole ma rohkem asjaga seotud olnud,» lausus Pique.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles