Toro Rosso võistkond oli lähedal oma sõitja vallandamisele

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendon Hartley
Brendon Hartley Foto: DAVID MDZINARISHVILI / REUTERS

Red Bulli meeskonna esindaja Helmut Marko sõnul oli võistkond lähedal sellele, et vallandada Red Bulli noortemeeskonna Toro Rosso sõitja Brendon Hartley.

Möödunud nädalatel on olnud palju kuulujutte selle kohta, nagu oleks Red Bull oma ridadesse otsimas uut sõitjat. Juttu oli nii Lando Norrise kui ka Robert Kubica palkamisest noore Uus-Meremaa sõitja asemele, kuid lõplikult siiski ühtegi asendust meeskonnas ei tehtud.

«Kui Hartley oskused poleks arenenud, peaksime me otsima kuskilt alternatiivset varianti. Aga hetkel ei ole meil selleks vajadust, kuna Brendon on ennast viimasel ajal näidanud konkurentsivõimelisena,» rääkis Marko saksamaa väljaandele motosport-magazin.com.

Sellega üritas Marko vihjata ilmselt sellele, et Kanadas sõitis Hartley selgelt paremini kui varem. Ta suutis vabatreeningutel ja kvalifikatsioonis survestada oma meeskonnakaaslast Pierre Gasly't, kuid kogu tema hea nädalavahetus lõppes esimesel ringil toimunud raske avariiga. Hooajaga on Hartley kogunud siiski vaid ühe punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles