Hispaania ralli programmis tehti publikule meeldiv muudatus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Volkswagen Polo WRC masinaga Barcelona tänavatel.
Sebastien Ogier Volkswagen Polo WRC masinaga Barcelona tänavatel. Foto: WRC/Twitter

Sel aastal toimub peale aasta pikkust pausi taas Hispaania rallil neljapäeva õhtul publiku poolt vägagi hinnatud kiiruskatse Barcelona linnas. 

Ralli korraldajad avalikustasid oktoobris Hispaanias Kataloonias sõidetava ralli kiiruskatsed. Ralli kavas uuesti koha leidnud publikukatse peaks ametlikult nägema välja peaaegu identne 2016. aastal sõidetud versioonile. 3,2 kilomeetri pikkune kiiruskatse leiab aset Barcelona linna keskväljakul ning on igal aastal olnud tõeline publikumagnet.

Teatavasti on Kataloonia ralli vägagi eriline ralli MM-kalendris, kuna reedene päev sõidetakse kruusal, laupäev ja pühapäev aga asfaltil. Reedesed katsed on veidikene muutunud, kuid sõitjatele, kes on alates 2014 aastast MM-sarjas kaasa löönud, suuri üllatusi pole. Laupäeval ja pühapäeval sõidetavad katsed on väikeste eranditega identsed eelmisel aastas sõidetud katsetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles