9-aastane Eesti golfitüdruk lõi võistluste käigus hole-in-one'i

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah Pearson Õunap
Hannah Pearson Õunap Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel peetakse Otepääl Junior Open golfivõistluseid, kus teise päeva kangelaseks tõusis kõigest 9-aastane Eesti golfitüdruk, kes suutis võistluste käigus lüüa hole-in-one'i.

Kuni 12-aastaste võistlusklassist suutis imelise löögiga hakkama saada 9-aastane Valgeranna klubi liige Hannah Pearson Õunap, kes lõi neljandal rajal palli ühe löögiga auku ehk siis golfikeeles hole-in-one'i.

Pearson Õunap näitab ka kokkuvõttes väga head mängu, hoides pärast teist päeva poiste ja tüdrukute, kuni 12-aastaste segaklassis leeduka Giedrius Mackelise järel teist kohta.

Konkurentsitihedaimas U18 poiste vanuseklassis hoiab liidripoistisooni täna par-i välja mänginud Joonas Turba (kokku +3). U21 vanuseklassis on põnev võistlus Sten Erik Soo ja soomlase Otto Tolvaneni vahel. Teise päeva järel on eestlase edu üks löök.U14 vanuseklassis on teistest eest rebinud Richard Teder (+16), lähim jälitaja Valentas Ivancenka jääb maha kaheksa löögiga ja Ralf Johan Kivi üheksaga.

Homme on võistluste viimane päev, kus lisaks Junior Openi parimatele selguvad ka Eesti noorte meistrivõistluste esikolmik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles