Kotsar ja Nurger pääsevad debüütmängus Markkanenist, ent tipud ei jää nägemata

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvialuse puhtuse eest peavad tänasest hakkama korvpallikoondises hoolitsema debütandid Maik-Kalev Kotsar (vasakul) ja Rauno Nurger.
Korvialuse puhtuse eest peavad tänasest hakkama korvpallikoondises hoolitsema debütandid Maik-Kalev Kotsar (vasakul) ja Rauno Nurger. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondis võõrustab täna kell 19 suve esimeses mängus Soomet, kes jättis oma kuulsamad mehed koju.

Eesti eileõhtusel treeningul käis kõva töö. Meeskonna kogenumate liikmete Siim-Sander Vene ja Rain Veidemani kõrval oli rünnakuliikumiste läbimängimisel enim kuulda 21-aastase debütandi Maik-Kalev Kotsari häält. «Oskan vist tõesti juba koondises olemist nautida,» muigas USA tippülikoolis Lõuna-Carolinas teise hooaja lõpetanu rahuliku olekuga. «Alar Varrak oli mu noortetreener, Kregor Hermetiga mängisin noorteklassides koos, Kristian Kullamäega käisime samal ajal Audenteses. Mitme poisiga esindasime Eestit universiaadil. Tuttavaid nägusid on siin ühesõnaga küllaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles