Foto: Tänak viskas testide vahel nalja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: twitter

Soome kiiretel teedel juulis toimuvaks Soome ralliks valmistuv Ott Tänak võttis testide vahel aja maha ning tegi sotsiaalmeediasse meeleoluka postituse.

Nimelt lisas Tänak sotsiaalmeediasse foto, kus naudib lõunasööki. Seda aga mitte traditsioonilisel söögilaual, vaid Michelini rehvidel. «Nelja tärni Michelini restoran testimise vahel? Pole probleemi,» kirjutas Tänak postituse juurde.

Rehvitootja Michelin andis oma esimese restoranikataloogi välja 1900. aastal ning alustas restoranidele tärnide jagamist 1930. aastatel. Eestis pole näiteks mitte ühtegi Michelini tärniga restorani.

Soome MM-ralli algab aga 26. juulil ning Tänak hoiab seitsme etapi järel 77 punktiga MM-arvestuses kolmandat kohta. Liider on Hyundai sõitja Thierry Neuville 149 punktiga, M-Spordi sõitja Sebastien Ogier hoiab 122 punktiga teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles