KIELER WOCHE 2018. Karl-Martin Rammo: Nii ilusat regati algust pole päris ammu olnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: www.segel-bilder.de

Saksamaal Kielis jätkus Kieler Woche, kus olümpiaklasside purjekad pidasid teise võistluspäeva. Meie parim on sarnaselt avapäevale Karl-Martin Rammo, kes on Laser Standard klassis kolme peetud sõidu järel 3. kohal.

Laser Standard klassis peeti täna vaid üks sõit. Karl-Martin Rammo lõpetas selle sõidu 7. kohal. Kahe päeva jooksul toimunud kolme sõidu tulemusena paigutub Rammo 118. purjetaja seas 3.kohale. Samas klassis purjetavad Georg Haud ja Martin Aruja on vastavalt 67. ja 73. kohal. Laser Standard klassi liidriks tõusis teise päeva järel inglane Elliot Hanson.

Eilse, võistluste avapäeva, võttis Rammo kokku järgmiselt: "Täna oli õnneks juba hoopis teistmoodi päev -  tuttavaks saanud tugev keerutav maatuul ja 130 paati kahes grupis oli väga turgutav ja ergutav vaatepilt. Sain kohe esimesest sõidust hea fiilingu sisse, kui võitsin esimese sõidu kindla vahega. Teises sõidus suutsin samuti väga hästi sõita ja end kolmandana finišisse rabeleda. Pärast esimest päeva lähen homsele vastu tabelis teisena, esimese kohaga samade punktidega. Nii ilusat regati algust pole päris ammu olnud. "

Finn klassis purjetav Deniss Karpak tegi tänases ainsas sõidus valestardi ning langes seetõttu on avapäeva 17. kohalt 25. kohale. Samas klassis seilav Taavi Valter Taveter on samuti paar kohta tahapoole liikunud, olles tänaste sõitude järel 44. kohal. Liidrikohal on sarnaselt eilsele inglane Ed Wright.

Laser Radial klassis sõitev Anna Pohlak on 25. kohal. Liidrikohta hoiab hollandlanna Maxime Jonker. 

Juuso ja Henri Roihu on 49er klassis viie peetud sõidu järel 55. kohal. Neljandas sõidus riivati kahjuks finišimärki, millele järgnes antud sõidule diskvalifitseerimisotsus. Klassi liidriks tõusis hispaanlane Diego Botin le Chever.

Kieler Woche toimub Saksamaal Kielis 16.-24. juunini. Eesti sportlastest osalevad Kaarel Paal ja Mihkel Paal, Märten Mikk ja Melvin Aasav (klassis 29er), Keith Luur, Henri Silluta ja Anna Pohlak (klassis Laser Radial), Karl-Martin Rammo, Georg Haud, Martin Aruja (klassis Laser Standard), Deniss Karpak, Taavi Valter Taveter (klassis Finn) ja Juuso ja Henri Roihu (klassis 49er).

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Strand, Eesti Meedia, Helly Hansen, Matek ja LTT. 

Võistluse kodulehekülg 
Sõitude reaalajas jälgimine
Videod
Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles