Martin Reim Argentiina košmaarist: jalgpallis ei toimi alati samad nipid

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiina peatreener Jorge Sampaoli toetab täielikult Lionel Messit, kuid mitmed Argentiina mängijad on pöördunud duo vastu.
Argentiina peatreener Jorge Sampaoli toetab täielikult Lionel Messit, kuid mitmed Argentiina mängijad on pöördunud duo vastu. Foto: MARCOS BRINDICCI / REUTERS

Eesti jalgpallikoondise peatreeneri Martin Reimi sõnul peitubki spordi võlu selles, et üht kindlat edu valemit pole olemas.

Turniiri seni suurim pettumus on olnud Argentiina, kes kaotas eile Horvaatiale suisa 0:3.

«Argentiina on kahes esimeses mängus olnud hambutu. Oleks see vaid nii, et teed ühte asja ja see alati toimib. Aga ei ole nii. Alati samad nipid lihtsalt ei aita,» sõnas Reim mulluse MMi hõbeda mängu analüüsides.

«Argentiina võimalik väljalangemine on spordi üks osa. Ka igal tenniseturniiril langeb mõni tippmängija avaringis välja. Võistkonnaaladel pole midagi teistmoodi. Kui kõik oleks raudkindel, siis oleks ju igav,» lisas Reim.

47-aastane Reim nõustub, et Argentiina on sedavõrd kõva koondis, kes ei peaks toetuma üksnes Lionel Messile. 

«Eks argentiinlased ootasid ja lootsid, et ta hakkab meeskonda üksinda vedama nagu (Cristiano) Ronaldo Portugali veab. Aga tõepoolest, Argentiinal on ju tegelikult väga palju häid mängijaid, ka ilma Messita heitleksid nad MM-tiitli eest. Aga tänavu tehti panus Messile ja eks nad ise peavad nüüd vaatama, mida ja kuidas veel päästa annab.»

Argentiina koondisel on teoreetiliselt võimalik veel alagrupist edasi pääseda, ent see ei sõltu enam üksnes neist endist. Pärast eilset kaotust ilmusid suisa kuulujutud, et mitmed mängijad on pöördunud peatreener Jorge Sampaoli vastu ja nõuavad tema kohest lahkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles