Neuville sõidab sel nädalavahetusel rallit ülla eesmärgi nimel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: ANDREAS SOLARO / AFP

Kui paljud rallisõitjad valmistuvad juba usinalt Soome ralliks, siis maailmameistrivõistluste üldliider Thierry Neuville osaleb sel nädalavahetusel Belgias peetaval heategevusrallil, mis kogub raha vaimse tervise probleemide küüsis vaevlevate laste jaoks.

«Meil on võimalus kohtuda laste ja noorte inimestega, kes tunnevad spordi vastu suurt kirge. Sellel rallil osaledes saame neid toetada,» sõnas Neuville wrc.com vahendusel. «Mõnikord leiavad professionaalid need ressursid ja pakuvad abi, et nende laste unistused ja eesmärgid saaksid täidetud,» lisas belglane.

Selle heategevusralli raames annetas üks rallifänn 3600 eurot, et olla vähemalt korra elus Neuville’i kaardilugeja. Ta saab kogu rallinädalavahetuse jälgida, kuidas Hyundai mehaanikud belglase võistlusmasinaga toimetavad.

Maailmameistrivõistluste üldarvestuses edestab Neuville (Hyundai) tiitlikaitsjat Sebastien Ogier’d (M-Sport) 27 ja Ott Tänakut (Toyota) 72 punktiga. Järgmine etapp ehk Soome ralli toimub 26.-29. juulili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles