Hamilton võitis Prantsusmaal teise vabatreeningu mäekõrguse eduga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Prantsusmaal jätkuval vormel 1 etapil näitas teisel vabatreeningul kiireimat aega valitsev maailmameister Lewis Hamilton Mercedesega.

Hamilton läbis Paul Ricardi nimelise ringraja ajaga 1.32,539 (võrdluseks: esimesel vabatreeningul oli Hamiltoni võiduaeg 1.32,231) ning edestas Red Bulli sõitjaid Daniel Ricciardot 0,704 ja Max Verstappenit 0,732 sekundiga. Neile järgnesid Ferrari piloodid Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel, kes mõlemad kaotasid Hamiltonile juba rohkem kui sekundga.

Teist vabatreeningut järjest näitas paremuselt kuuendat aega Haasi sõitja Romain Grosjean. Kui esimesel treeningul surus prantslane esikuuikust välja Verstappeni, siis sedapuhku pidi seitsmenda kohaga leppima Hamiltoni meeskonnakaaslane Valtteri Bottas, kes piirdus teisel treeningul vaid seitsme ringiga.

Teise vabatreeningu «põnevaima» intsidendi põhjustas Force India, kelle sõitja Sergio Perezi vormeli tagumine vasak ratas sõidu ajal küljest ära veeres. Vabatreening peatati mõneks ajaks punaste lippudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles