Blogi ja galerii: Belgia pani püsti väravapeo, Lukaku kerkis Ronaldo kõrvale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli MMil sai G-alagrupis teise kindla võidu Belgia, alistades 5:2 Tuneesia. Kaks väravat lõid nii Eden Hazard kui ka Romelu Lukaku, viimane tõusis seeläbi ühtlasi nelja väravaga portugallase Cristiano Ronaldo kõrvale turniiri suurima väravaküti staatust jagama. Lõppskoori vormistas 90. minutil vahetusmees Michy Batshuayi. Tuneesia väravad lõid Dylan Bronn ja Wahbi Khazri. Belgial on nüüd kahest mängust kuus punkti ning kui Inglismaa saab homme Panama vast vähemalt viigipunkti, on alagrupi soosikud mõlemad enne viimase vooru omavahelist kohtumist ka matemaatiliselt edasipääsu kindlustanud. Tuneesia jaoks tähendas tänane kaotus MMi lõppu.

Enne mängu:

Belgia koondis tuli sellel MMil tegema korralikku tulemust ja meeskond julgeb unistada ka finaali välja jõudmisest. Esimeses MMil mängitud kohtumises näidati ära, et nalja tegema ei ole keegi tulnud, sest Panama meeskond alistati kindlalt 3:0. Belgia eest said esimeses mängus jala valgeks Dries Mertens ning Romelu Lukaku, kelle arvele kanti kaks väravat. 

Tuneesia koondis peab täna kindlasti Belgiat võitma, et neile jääks lootus alagrupist edasi. pääseda. Ülesanne tundub olevat rohkem kui keeruline, kuid täiesti lootusetu seis pole. Esimeses kohtumises saadi küll napp 1:2 kaotus Inglismaalt, kuid mängupilt ei olnud tuneeslastel läbinisti halb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles