Blogi ja galerii: korealaste iluväravast jäi Mehhiko juubilari vastu väheks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli MMil alistas avavoorus maailmameistrite Saksamaad šokeerinud Mehhiko teises voorus 2:1 Lõuna-Korea. Skoori avas penaltist Carlos Vela ning teisel poolajal kasvatas Javier Hernandez oma 50. koondiseväravaga mehhiklaste eduseisu. Üleminutitel andis Lõuna-Koreale pisut lootust Heung-min Soni võimas kauglöök, ent enamat korealased ei suutnud. Mehhikol on nüüd tabelis kuus ja Lõuna-Koreal kolm punkti, ent kui Saksamaa peaks alistama kell 21 algavas kohtumises Rootsi, jääb veel püsima ka korealaste võimalus alagrupist edasi pääseda.

Enne mängu:

Mehhiko toetajad ja mängijad ei julgenud ilmselt nii suurepärast turniiri algust oodata, kui nad kuulsid, et esimeses mängus tuleb neile vastu valitsev maailmameister Saksamaa. Ootamatult olid sakslased aga Mehhikoga hädas ning Hirving Lozano poolt löödud värav tõi Mehhikole üllatusliku 1:0 võidu. Võiduga Lõuna-Korea vastu teeksid mehhiklased oma edasipääsu alagrupist vägagi tõenäoliseks. 

Lõuna-Korea meeskond seisab aga silmitsi väga keerulise olukorraga. Esimeses mängus saadi Rootsilt napp 0:1 kaotus, mis tähendab seda, et hetkel on neil tabelis 0 punkti. Selleks, et MMil saaks ka kaheksandikfinaalides mängida, tuleb kõigepealt kindlasti alistada Mehhiko. Seejärel tuleb punkte saada ka mängust Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles