Tagasi tipus: mured seljatanud Aron lõpetas Saksamaal avasõidus teisena

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron
Ralf Aron Foto: https://twitter.com/fiaf3europe

Ralf Aron ja Jüri Vips sõidavad sellel nädalavahetusel Saksamaal Norisringil vormel 3 sarjas kaasa hooaja kolmadat etappi. Esimeses sõidus sõitis Aron välja väga tugeva teise koha.

Aron startis esimeses sõidus kolmandalt stardipositsioonilt, kuid suutis kohe tõusta ühe koha võrra ning asus jälitama liidrit Marcus Armstrongi, kes on Aroni meeskonnakaaslane. Sõidu alguses oli kaasvõistlejate vahel intsident kolmandas kurvis, mistõttu tuli rajale ka turvaauto.

Peale turvaauto lahkumist järkas Aron Armstrongi jälitamist, kuid lõplikult lähedale eestlane sõidu võitnud Armstrongile ei jõudnudki. Teine eestlane, Jüri Vips, alustas sõitu kaheksandalt positsioonilt ning sõidu lõpuks tõusis samuti ühe koha võrra kõrgemale, seitsmendale kohale.

Eelmisel etapil Ungaris auto seadistusega püstihädas olnud Aron hoidis enne Saksamaal toimuvat etappi sarjas viiendat kohta, liidrist Enaam Ahmedist oli ta maas 32,5 punktiga. Kuna aga Ahmed lõpetas esimese sõidu alles 14. positsioonil, siis Aroni vahe liidriga väheneb märgatavalt. Eestlane on nüüd üldarvestuses 68,5 punktiga kolmas, Ahmedil on 83 ja teist kohta hoidval Dan Ticktumil 78 punkti.

Teine ja kolmas sõit toimuvad Norisringil pühapäeval ning taas on stardis nii Aron kui Vips.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles