MMil oli lähedal lennukatastroof: öeldi, et maandume, kui meil on õnne... (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peruu jalgpallikoondise fännid pärast 0:1 kaotust Prantsusmaale, mille tulemusel minetas meeskond lootused 16 parema sekka jõudmiseks.
Peruu jalgpallikoondise fännid pärast 0:1 kaotust Prantsusmaale, mille tulemusel minetas meeskond lootused 16 parema sekka jõudmiseks. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Jalgpalli MM-finaalturniiril Venemaal toimus tõsine intsident eelkõige Peruu fänne vedanud lennufirma Utair lennukiga, raporteerib Lõuna-Ameerika riigi meedia.

Peruu meedia teatel täitus fänne Jekaterinburgist Tjumeni kaudu Moskvasse transportinud lennuki salong paarkümment minutit enne Moskvasse maandumist suitsuga.

Lennuki pardal olnud ajakirjanik Milena Merino ütles telejaamale RPP: «Pean rõhutama, et puudusid hapnikumaskid ja turvalisus. Kaks pardameeskonnaliiget ei teinud midagi peale ühest otsast teise kõndimise. Nad lihtsalt peatusid ja ütlesid «pange turvavööd kinni, maandume» ja lisasid inglise keeles, et «maandume, kui meil on õnne».»

RPP videot intsidendist saab vaadata siit.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles