Kapten Toobal: mehed andsid endast kõik, see püssirohi rohkem ei paugu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal.
Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal. Foto: Tairo Lutter

Rahvuste liiga valikturniiril 1:3 Tšehhile kaotanud Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal lausus, et vastased olid seekord lihtsalt võimsamad.

«Mängisime paremini kui eile, aga vastane oli ka parem. Täna ei piisanud. Aga ma tean, et need mehed on endast kõik andnud, see püssirohi rohkem enam ei paugu. Homme anname samamoodi nii palju kui veel jaksame,» lubas Toobal.

Eesti koondise abitreener Rainer Vassiljev lisas: «Üks põhjus kindlasti oli vastase serv, mis oli hästi mitmekülgne ja oluliselt parem kui mõni aeg tagasi, kui nendega mängisime.Teises geimis kaotasime natuke enda servikindluse ka ära. Aga ikka võtame tõsiselt, ega me siin niisama pole,» sõnas ta pühapäeval kell 17 toimuva kolmanda koha mängu kohta, kus vastaseks on Kuuba. Kohtumist näitavad otsepildis nii Postimees.ee kui ka Kanal 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles