Kirt tundis järjekordse võidu üle rõõmu, olümpiavõitja imestas

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt tundis võidu ja tulemuse üle headmeelt.
Magnus Kirt tundis võidu ja tulemuse üle headmeelt. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eile Soomes Kuortanes toimunud kergejõustikuvõistlusel võidutses odaviskes Magnus Kirt 84.69ga.

28-aastane eestlane on nüüdseks võitnud juba neli rahvusvahelist jõuproovi järjest, sest parim oli ta ka hiljutistel võistlustel Tartus, Turus ja Ogres.

«Olen harjutanud Turu võistluse järel päris tugevalt, mistõttu jalad polnud täna kõige värskemad. Eesmärk oli visata 85 meetrit, nii et võin üsna rahule jääda,» sõnas tõrvalane pärast võistlust Soome meediale.

Kirdi järel pidi teise kohaga leppima Rio olümpiavõitja Thomas Röhler, kes viskas parimal katsel 83.17ga. Kolmas oli 81.39ga tšehh Jakub Vadlejch.

«Täna olid väga keerulised võistlustingimused. Ilm oli külm ja tuul tegi imelikke vingerpusse - ta surus kohati oda alla -, kuid ma ei taha selle taha pugeda, sest see oli kõigil nii,» sõnas Röhler. 

«Teine koht on iseenesest täitsa ok, kuid see pole siiski see, mida ootasin. Mu tehnika on liikumas paremuse suunas, aga loomulikult alati kõik ei õnnestu.»

Röhlerit pani imestama Kuortane imelikuna tundunud hoojooksurada.

«Mu rütm oli sellel tartaanil imelikult sassis. Sama ütles ka Vadlejch. Oleme mõlemad 90 meetri vormis, aga ei saa hetkel 85 meetritki kätte,» lisas sakslane mõtlikult.

Thomas Röhler.
Thomas Röhler. Foto: Franck Fife / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles