Treener suure algustähega: Jasikevicius loobus NBA klubi pakkumisest ja jätkab Žalgirises!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šarunas Jasikeviciusest sai Žalgirise peatreener 2016. aasta jaanuaris. Peagi alustab ta oma teist täispikka hooaega Žalgirise juhendajana.
Šarunas Jasikeviciusest sai Žalgirise peatreener 2016. aasta jaanuaris. Peagi alustab ta oma teist täispikka hooaega Žalgirise juhendajana. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Leedu korvpallilegend Šarunas Jasikevicius lükkas tagasi NBA klubi Toronto Raptorsi pakkumise, et jätkata Kaunase Žalgirise juhendamist ka tuleval hooajal, kirjutab Leedu Delfi.

Kanada klubi pakkus 42-aastasele Jasikeviciusele esimese abitreeneri kohta, ent leedulane otsustas võimalusest loobuda. 

Jasikevicius vedas Žalgirise sel sajandil esimest korda Euroliigas kaheksa parema sekka ja viis liiga madalaima eelarvega klubi lõpuks pronksini. Üliedukas hooaeg tegi temast ilmselt Euroopa hetke hinnatuima treeneri, kelle vastu tunti huvi ka mitmest vana maailma tippklubist.

Eilne uudis kinnitab aga veelkord: Jasikevicius ei tee korvpallis otsuseid raha põhjal. Ta armastab oma sünnilinna Kaunast ja tahab Leedu klubikorvpalli jäädavalt Euroopa tippu tagasi tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles