Video: Verstappen pani ülimagusa vastusega ajakirjanikel suud lukku

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: CHARLES COATES / AFP

Max Verstappen saavutas Pransusmaa GP'l suurepärase teise koha Lewis Hamiltoni järel. Pressikonverentsil küsiti Verstappeni käest, mida ta arvab Vetteli avariist sõidu alguses, mille peale oli hollandlasel varnast võtta magus vastus.

Täna toimunud etapil sõitis esimesel ringil Ferrari piloot Sebastian Vettel kuljepealt sisse soomlasele Valteri Bottasele. Tänu kokkupõrkele langesid mõlemad mehed võistlejaterivi lõppu. Kuigi Vettel lõpetas sõidu viiendana, pidi ta tänu oma põhjustatud avariile kandma ka viie sekundilist karistust ning MM-i kokkuvõttes langes ta Lewis Hamiltoni seljataha.

Pressikonverentsil uuriti Verstappeni käest mida ta olukorrast arvab, mille peale hollandlane vastas: «Järgmine kord, kui te Vettelit näete, te peaksite paluma tal oma sõidustiili muuta. Ausalt öeldes peaks ta oma sõidustiili muutma.»

«Mulle rääkisite te kõik (ajakirjanikud – toim.) hooaja alguses sellist juttu. Ma arvan, et tea peaksite nüüd sama tegema,» vastas ülimalt kavalalt noor hollandlane, pannes ajakirjanike suud lukku. «Päriselt ei peaks muidugi Sebastian midagi muutma. Ta peaks olukorrast õppima ja lihtsalt edasi sõitma nii, kuidas ta seda teeb,» rääkis Verstappen.

Peale pressikonverentsi rääkis Verstappen televisioonile, et ta on vihane, et sõitjaid kritiseeritakse vigade pärast. «Me oleme kõik inimesed. Loodan, et Austrias ei küsi ajakirjanikud temalt, et kas ta plaanib midagi oma sõidu juures muuta. Ma olen seda nii palju kuulnud ja see häirib mind väga,» rääkis Vertappen Sky Sportsile.

«See teeb mind lihtsalt vihaseks, sest ma olen kindel, et teda selliste küsimustega ei tülitata. Vihjas Verstappen sellele, et talle tehti hooaja alguses liiga. " Koguaeg tuldi minu juurde ja räägiti, et ma peaks oma lähenemist muutma. Ma ei muutnud midagi ja nüüd läheb mul kõik ülesmäge. Ma olen väsinud nendest lollidest kommentaaridest. Lõppude lõpuks olen mina see, kes naerab viisena, sest ma tean mida ma teen,» lõpetas Verstappen teravalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles