Hamilton avalikustas sõitja, kellena ta noorena PlayStationi F1-mängu mängis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Kimi Räikkönen.
Lewis Hamilton ja Kimi Räikkönen. Foto: BRANDON MALONE / REUTERS

Lewis Hamilton rääkis pärast eile Prantsusmaa GP-l teenitud võitu pressikonverentsil oma noorusest ning avalikustas, et mängukonsoolil PlayStation sõitis ta alati Kimi Räikkönenina.

Hamilton liitus juba 13-aastasena McLareni järelkasvuprogrammiga ning ajal, mil ta oli vanuses 17-21, sõitis meeskonna F1-tiimis noore mehena just Räikkönen.

«Ma ei tea, kas Kimi teab seda, aga kui ma olin noor ja unistasin F1st, mängisin kõik päevad PlayStationi F1-mängu. Olin alati Kimi,» sõnas 33-aastane Hamilton muheledes.

Hamilton vaatas seejärel Räikköneni poole, kes istus tema vasakul pool. Mõlemad naeratasid.

«Ma polnud Juan Pablo Montoya (McLareni toonane teine sõitja - toim.). Sõitsin alati Kimina ja tahtsin kord võistelda tema vastu,» lisas Hamilton.

«On päris hull mõelda, kuidas elu kulgeb ja kuidas tekib võimalus töötada selliste legendidega koos. Ma pole kindel, kas nad mõistavad, kui palju noorem põlvkond neid austab,» ütles britt lõpetuseks ja vaatas uuesti 38-aastase soomlase poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles