Kanepi alustas kõrgetasemelist turniiri võiduga ning kohtub järgmisena Ostapenkoga

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Ng Han Guan / AP

Kaia Kanepi (WTA 44.) alustas Eastbourne'i WTA tenniseturniiri võiduga, alistades avaringis jaapanlanna Kurumi Nara (WTA 101.) 6:2, 6:4. 

Teises ringis kohtub Kanepi aga Läti esireketi Jelena Ostapenkoga (WTA 12.), kes on avaringis vaba. Omavahel pole lätlanna ja eestlanna kunagi kohtunud.

Täna avaldatud maailma edetabelis tõusis Kanepi 44. kohale, Anett Kontaveit püsib Wimbledoni suurturniiri eel 27. kohal.

Ostapenko alustas hiljuti koostööd Kontaveidi endise treeneri Glenn Schaapiga. Schaap juhendas Kontaveiti üle aasta, Hollandi-Eesti koostöö sai läbi tänavu mais toimunud Prantsusmaa lahtiste ajal. Kontaveidi palkas oma uueks treeneriks britt Nigel Searsi. Ka Ostapenko töösuhe eelmise treeneri, austraallase David Tayloriga sai läbi Prantsusmaa lahtistel, kui maailma 12. reket võttis kaotuse vastu juba avaringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles