Endine Egiptuse jalgpallur suri telestuudios koondise viimast mängu vaadates

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdel Rahim Mohamed
Abdel Rahim Mohamed Foto: https://twitter.com/SVNmagazine

Egiptuse endine jalgpallur ning telekommentaator Abdel Rahim Mohamed suri ootamatult telestuudios Egiptuse koondise viimases mängus saadud kaotust vaadates.

Egiptus kotus Mmi viimases kohtumises Saudi-Araabiaga ning kaotas mängu 1:2. Seda mängu Egiptuse televisiooni stuudios vaadanud Mohamed sai südamerabanduse hetked peale seda, kui mängu viiendal lisaminutil Saudi-Araabia värava lõi ning mängu võitis. Endine jalgpallur oleks pidanud hetked hiljem andma hinnangu Egiptuse tulemusele A-alagrupis.

Selleks, et päästa egiptlase elu, viisid töökaaslased mehe Televisiooni majas olnud arstikabinetti. Sealt edasi viidi Mohamed juba haiglasse, kus arsti üritasid teda elustada üle poole tunni. Vaatamata arstide pingutustele lahkus Mohamed siiski siit ilmast südame seiskumise tõttu, vahendab RT.

Stuudios olnud kaastöölised märkasid kohe, et Mohamed on kaotusest ning alagrupis viimaseks jäämisest vägagi liigutatud ning väsinud olemisega. Sellele vaatamata ei osanud nad alguses midagi kahtlustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles