Blogi: visalt võidelnud Kanepi kaotas Eastbourne'i teises ringis Ostapenkole

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Christian Hartmann / Reuters / Scanpix

Eastbourne'i WTA tenniseturniiri teises ringis kaotas Kaia Kanepi (WTA. 44.) Läti esireketile Jelena Ostapenkole (WTA 12.) 3:6, 5:7. Kanepi lõi seitse ja Ostapenko neli ässa, mõlemad tegid viis topeltviga. Kanepile maksis kätte see, et tal õnnestus 11 murdepallist realiseerida vaid kaks. Ostapenkol oli murdepalle seitse ja neljal korral suutis ta ka Kanepi servi murda.

Kanepi alistas avaringis jaapanlanna Kurumi Nara (WTA 101.) 6:2, 6:4. Tänane kohtumine Kanepi ja Ostapenko vahel on mängijate esimene omavaheline kohtumine. Ostapenko alustas hiljuti koostööd Kontaveidi endise treeneri Glenn Schaapiga. Schaap juhendas Kontaveiti üle aasta, Hollandi-Eesti koostöö sai läbi tänavu mais toimunud Prantsusmaa lahtiste ajal.

Ostapenko hooaeg algas kaotusega Austraalia Openi kolmandas ringis Anett Kontaveidile. Märtsi lõpuks näitas lätlanna head mängu ning jõudis Miamis lausa finaali, kus ta küll Sloane Stephensile kaotas. Peale seda aga pole Ostapenko suutnud sellist taset näidata, Prantsusmaa lahtistel kukkus lätlanna välja esimeses ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles