Fotod: tribüünil möllanud Maradona tähistas Argentina võitu keskmiste sõrmedega, ent kukkus hiljem kokku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina keeruliseks osutunud teekond jalgpalli maailmameistrivõistlustel jätkub, sest alagrupi otsustavas mängus alistati 86. minuti väravast 2:1 Nigeeria. See tähendab, et kaheksandikfinaalis kohtutakse Prantsusmaaga.

Argentina tagas alagrupist edasipääsu, kui 86. minutil saatis Manchester Unitedi keskkaitsja Marcos Rojo paremalt äärelt tulnud tsenderduse ühe puutega Nigeeria väravavõrku.

Argentina poolehoidjate seas läks lahti peoks ning mõistagi leidsid staadionil töötanud operaatorid kiirelt üles Argentina legendi Diego Maradona. Millegipärast otsustas Maradona aga väravat tähistada ebaviisakal moel, näidates mõlema käega keskmist sõrme.

Maradona tõmbas tähelepanu ka Argentina avavärava tähistamisega. Tol korral ajas mees mõlemad käed taeva poole laiali ning vaatas pilvede suunas.

Diego Maradona pärast Lionel Messi 1:0 juhtväravat.
Diego Maradona pärast Lionel Messi 1:0 juhtväravat. Foto: OLGA MALTSEVA / AFP

Staadionil fännide filmitud videotest võib aru saada, et Maradona pole jätnud oma ammust halba harjumust ehk mõnuainete tarvitamist. Vähemalt korra püüdis ka telekaamera kinni hetke, kui vutilegend oli kinnisilmi oma tooli vajunud, ühe poolehoidja filmitud klipis võib aga näha ebamääraselt õõtsuvat ja totralt naeratavat meest, kes ei saaks justkui arugi, kus ta on ja mida teeb.

Pärast lõpuvilet talutati Maradona looži siseruumidesse, kus ta toolile vajus. The Independenti teatel viidi Argentina täht pärast esmaabi saamist kohalikku haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles