Zlatan: olen loomulikult palju parem kui Rootsi koondis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Laskowski/PressFocus/SIPA / Laskowski/PressFocus/SIPA

Rootsi jalgpallikoondise kõigi aegade suurim väravakütt Zlatan Ibrahimovic andis ESPNile pikema intervjuu, kus teemaks tuli muuhulgas ka tema MMilt kõrvalejäämine.

Teatavasti otsustasid rootslased 37-aastast ründajat MM-koondisse mitte valida. Selline otsus langetati kahel põhjusel: esiteks, Ibrahimovic oli juba varem koondisekarjääri lõpetamisest teatanud ega aidanud meeskonda valikturniiril, ja teiseks, vigastuse tõttu oli tal seljataga pikk mängupaus.

ESPN: Kas sinu jaoks on raske vaadata Rootsi mänge MMil?

Ibrahimovic: Ei ole. Ma tundsin avamängus, et suutnuks loomulikult palju paremini mängida kui nemad. Tunnen seda siiani. Aga mingil hetkel tekib aeg, kui sa lased neil lihtsalt nautida oma tegemisi, sest sa polnud enam teretulnud. Olin teistsugune. Tulin teisest keskkonnast, elasin palju raskusi üle ja minust sai koondise kapten. Enam rohkemat poleks olnud võimalik saavutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles