Kas Löwi 12-aastane valitsemisaeg Saksamaa koondises sai tänasega läbi?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joachim Löw.
Joachim Löw. Foto: Peter Schatz / imago/ActionPictures

Saksamaa jalgpallikoondis langes esmakordselt maailmameistrivõistluste ajaloos konkurentsist välja juba alagrupiturniiril. Kohalik meedia vaatas esimesena otsa meeskonna peatreenerile Joachim Löwile, kellega sõlmiti vahetult enne MMi algust lepingupikendus.

Enne tänast saatuslikku Lõuna-Koreaga mängu oli Saksamaa jalgpalliliidu president Reinhard Grindel veel kindlalt Löwi seljataga.

«Otsustasime enne MMi algust lepingut pikendada ja me usume, et sõltumata turniiri lõpptulemusest pole olemas kedagi, kes võiks seda meeskonda paremini juhendada kui Jogi Löw,» sõnas Grindel.

«Ma olen esimene inimene, kes hakkab küsimusi küsima. Mis läks valesti? Milles oli probleem?» vahendab Bild Löwi tänase mängu järgseid kommentaare. «Tulemus oli minu vastutada. Pean ühe öö magama (enne otsuste tegemist). Olen väga-väga pettunud.»

Löw on Saksamaad juhendanud alates 2006. aastast. Neli aastat tagasi Brasiilias viis ta meeskonna ka maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles