Tihe juuli tulekul: Tänak otsib kodurallilt Soome MM-etapiks kiirust

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel laupäeval lõbustab Ott Tänak rahvast Tallinna lauluväljakul krossikardi roolis. FOTO: Tairo Lutter
Sel laupäeval lõbustab Ott Tänak rahvast Tallinna lauluväljakul krossikardi roolis. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Eesti parim meessportlane Ott Tänak jättis äsja seljataha testi Soomes ja seejärel jaanipuhkuse kodusel Saaremaal. Nüüd jätkub valmistumine kaheks peatseks kihutamiseks: juuli keskel ootab teda ja kaardilugeja Martin Järveojat ees Rally Estonia, kuu viimasel nädalavahetusel aga MM-sarja kuuluv Soome ralli

«Vahepeal on tore veidi lõõgastuda ja suvepuhkust nautida,» rääkis Tänak WRC-hooaja pikima pausi tegemistest. «Sellegipoolest on meil sel ajal ka üsna palju teste. Üritame aasta teiseks pooleks võimalikult hästi valmistuda. Pikk maa on minna ja kõik veel võimalik.»

Tänak räägib, mida ootab peatselt Rally Estonialt nii isiklikus kui laiemas plaanis ning millise taustajõudede tiimiga kodupubliku ette kihutama tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles