Järelvaadatav: Suur Võidusõit meelitas rajale Eesti ja lähinaabrite ässad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimub Pärnu külje all auto24ringil aasta suurim auto-ja motoringraja võidusõit Estonian Grand Prix 2018. Vaata võistluste otsepilti Postimehe ja Kanal 12 vahendusel!

Postimehe veebis saab sõitudele kaasa elada laupäeval vahemikus 11.00–12.40 ja 13.25–20.00 ja pühapäeval 13.30–19.00. 

Siiani on Suure Võidusõidu nime kandnud võistlusel osalenud autod, kuid tänavu liideti võistlusega tsiklite klassid Superbike, Superstock 600 ning B1200 ja B600. Esimesed kaks võistlevad Pärnus Eesti meistri- ja kaks viimast karikavõistluste punktidele.

Kvalifikatsioonid algavad kõikidele masinaklassidele juba reedel, kuid laupäeval kell 10 teevad esimesed stardid Superstock 600 ja Superbike tsiklid, tsikliklasside teised sõidud toimuvad peale kella 14.

Rajal on peale naaberriikide ässade möödunud aasta Euroopa karikavõitja Hannes Soomer ja Skandinaavia meister Martin Pärtelpoeg.

Retrovälimusega Legends-klassi autosid on rajale oodata 40. Eestlastest hakkab Soome ja Läti ässadega rinda pistma endine vormelisõitja, 2009. aastal Austria meistritiitli võitnud Tõnis Vanaselja. 

V8 Thunder-klassi superautod stardivad kell 11.35. Pärast seda hõivavad raja Eesti-Soome ühisklassi BMW Xtreme-masinad.

Laupäeva hommikune ülekanne on järelvaadatav siin:

Laupäeva pärastlõunane ülekanne on järelvaadatav siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles